Affecto on tiedolla johtamisen ratkaisuihin erikoistunut palveluyritys.

Autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuuttaan ja kilpailukykyään tiedon paremmalla hyödyntämisellä johtamisessa ja päätöksenteossa. Affecto toteuttaa myös organisaatioiden prosesseja tehostavia ja yksinkertaistavia operatiivisia ratkaisuja sekä tarjoaa paikkatietopalveluja.

Lue lisää

Asiakastarinoita

Ulkoministeriö

Ulkoministeriön uusi sähköinen työpöytä koostaa kaiken tiedon yhteen paikkaan helpottaen tiedonhallintaa huomattavasti. 

VVO

Vuokra-asuntokonserni VVO:ssa päätettiin keväällä 2014 uudistaa 340 hengen käyttämä intranet sisäisen tiedonkulun tehostamiseksi.

Pohjolan Voima

Energiayhtiö uudisti muutama vuosi sitten tukitoimintojensa toimintamallin. Konsernin 22 yhtiön tukipalvelut keskitettiin osaamis- ja palvelukeskukseen palvelemaan koko konsernia.

Katepal

Vajaa sata henkeä työllistävä lempääläisyritys on noussut oman alansa merkittäväksi eurooppalaiseksi toimijaksi. Yritys päätti kohentaa tiedolla johtamisensa tasoa tukemaan kasvavaa liiketoimintaa.

Lindström

Lindströmillä päätettiin hankkia moderni järjestelmä, jolla kustannus- ja kannattavuuslaskenta saatetaan tarpeita vastaavaksi.

Väestörekisterikeskus

Väestörekisterikeskus päätti liittää maistraattien paperimuotoiset asiakirjat osaksi sähköistä väestötietojärjestelmää.

Affecton Tiedolla Johtamisen blogi

Ennakoiva asiakasanalytiikka ja sen hyödyt

Oheinen teksti on julkaistu alkuperäisesti IteWikin blogissa. "Tilastollinen ja ennakoiva mallintaminen mahdollistavat yksilöllisen asiakaskokemuks...
Lue lisää

Podcast: Mitä on ohjelmistorobotiikka osa 5

Tässä podcastissa Affecton Arto Lamminen ja Jani Grönman keskustelevat Christina Anderssonin kanssa ohjelmistorobotiikasta. Podcastin kuuntelemalla...
Lue lisää

Podcast: Mitä on ohjelmistorobotiikka osa 4

Tässä podcastissa Affecton Arto Lamminen ja Jani Grönman keskustelevat Christina Anderssonin kanssa ohjelmistorobotiikasta. Podcastin kuuntelemalla...
Lue lisää